Oca (Brenno, Anna, Melissa & Temwa)

oca.jpg

Creative entrepreneurs Brenno Kaschner Russo, Anna Daley, Melissa Sebrechts en Temwa Smit combineerden LABS, ART en FOOD met hun liefde voor diverse culturen. Ze zaten samen in één van de eerste creatieve hubs van Creative Cities: 'Oca'.

Oca staat voor de traditionele leefruimte, gezamenlijk gebruikt door verschillende families. Tijdens de zomer van 2016 werd de pop-up een collaboratieve opendeur met Wifi: van kinderen tot eten, kunst tot fietsen, vormgeving tot interventies.

3 vaste dagen per week open:

• Maandag: yoga & co-working

• Donderdag: kinderactiviteiten

• Zondag: workshops ...

Dit gecombineerd met leuke verrassingen tussendoor. Zowel het hoekpand op Beernaertstraat 27 in Berchem als het aanliggend kerkpleintje werden gebruikt.

Creative Cities vzw