Seek 'n Hide (Daniëlle)

Pop up to Date - Seek 'n Hide-3.jpg

Daniëlle Van Doren is de modeontwerpster achter het merk Seek'n Hide, een opkomend streetwear-label voor mannen met een focus op duurzaamheid. Alle producten worden lokaal en ecologisch verantwoord geproduceerd tegen een eerlijke prijs.

Na flink wat werkervaring te hebben opgedaan in verschillende modebedrijven, heb besliste Daniëlle in 2015 om een eigen merk op te starten. Omdat ze vond en nog steeds vind dat er te weinig duurzaam met de productie van kleding wordt omgegaan. Al haar producten worden gemaakt van biologische materialen, geverfd met natuurlijke kleurstoffen ( waarbij indigo mijn favoriet is) en fair trade geproduceerd, zonder het geiten wollen sokken imago te krijgen. Voor de zomer houdt dat in: t-shirts en sweaters van biologisch katoen, voor de winter komen daar ook nog handgebreide truien en accessoires van alpaca en wol bij. Al deze producten zijn direct en fairtrade ingekocht bij kleine lokale producenten.

Daniëlle was van mei tot juli 2017 resident in Toko139, de creatieve bruishaven en coworkinspace van Creative Cities in de Statiestraat 139 te Berchem.
 

Creative Cities vzw