FIKA (Sofie & Annelies)

Fika3.jpg

Fika: lekker, eerlijk en gezond eten zonder kapsones. Graag met producten van bij ons, maar gebeten door smaken uit heel de wereld. Sofie (33) & Annelies (36): ‘Wij willen met twee een vegetarisch eethuis openen. Het plan is dat het niet enkel een restaurant maar ook een ontmoetingsplek met een sociaal karakter wordt. We willen werken met producten, mensen en organisaties uit de buurt en willen af en toe gastkoks uitnodigen. Antwerpen is heel divers, maar veel mensen leven hier wat naast elkaar, en blijven in hun eigen kring steken. Onze uitdaging is nu laagdrempelig genoeg zijn zodat iedereen zich welkom voelt. Wij willen een leuke mix zien – al kokend dingen uitwisselen en elkaar leren kennen.’

Fika heeft ons tijdens de maanden mei en juni 2017 met lekkere hapjes verwend in onze coworkingspace Toko139 in de Statiestraat 139 in Antwerpen-Berchem.

Creative Cities vzw