Koken met Karim (Abdelkarim)

        KOKEN MET KARIM

        KOKEN MET KARIM

Karim is een Antwerpenaar in hart en nieren met Marokkaanse roots. Als gezinslid, omringd door 8 zussen, kwam hij al snel in contact met de huiselijke grootkeuken. Hier ontdekte hij de liefde voor verse ingrediënten en voor de uitgebreide Marokkaanse keuken. Via zijn moeder leerde hij hoe smaken te combineren. Tijdens zijn studiejaren in het Brusselse kwam hij vooral in contact met de internationale streetfood. Ook tijdens zijn reizen is hij steeds op zoek naar culinaire avonturen.

"In mijn keuken ging ik al snel experimenteren met verschillende smaken en begon ik met eigen creaties. Ook neem ik regelmatig bestaande gerechten uit de Vlaamse keuken over om deze om te vormen tot een Halal-varianten. Bij elk receptuur vertrek ik vanuit het principe te komen tot haalbare, betaalbare en gezonde gerechten", aldus Karim.

Vanaf september 2017 kan je Karim's lekkernijen een aantal dagen per week vinden in de coworking-space van Creative Cites Toko139 in de Statiestraat 139 in Antwerpen-Berchem.

Creative Cities vzw