Bardaj Lighting Experiences (Bart)

Bardaj Lighting Experiences

Bardaj Lighting Experiences

Bart Reyntjens maakt verlichting, maar eigenlijk is hij vooral sfeerschepper. Zijn lampen zweven tussen kunst en design. Na jarenlang zoeken naar de juiste materialen en technieken heeft hij nu de ideale combinatie gevonden. Bart maakt handmatig alle sfeerlampen in zijn atelier. Iedere lamp is uniek en op maat gemaakt. Kleur en vorm kunnen ook volledig naar de wensen van de klant worden gecreëerd.

Kom zeker eens kijken naar de showroommodellen in TOKO139 !

Bardaj Lighting Experiences’ Facebook page

Bart is één van de 17 creatievelingen uit onze laatste lichting wiens creaties je kan bewonderen van 3 september tot 15 december 2018 in onze creatieve hub TOKO139 (Statiestraat 139, Antwerpen-Berchem).

Creative Cities vzw