Bodhi Cycling (Duncan)

Bodhi Cycling

Bodhi Cycling

De koers zit in hun genen, de kuitenbijters en kasseien in hun DNA. Bodhi Cycling is een Vlaams label ontstaan uit liefde voor creatief design, de queeste om een magische koersbroek te creëren, en samen met vrienden unieke fiets-verhalen te beleven.

Bodhi Cycling maakt koerskledij op maat van elke fietser. Of je nu een Flandrien bent die zijn dagelijkse training afwerkt door weer en wind, of je haalt je tweewieler van stal als het zonnetje heerlijk schijnt. Iedereen wil stijlvol en comfortabel op de fiets zitten, toch?

bodhicycling.com

Duncan Dilissen en zijn team zijn elke maandag, dinsdag & donderdag in onze creatieve hub TOKO139 te vinden, waar hun creaties samen van 16 andere resident-creatievelingen kan bewonderen tijdens de laatste lichting van 3 september tot 15 december 2018 (TOKO139 Statiestraat 139, Antwerpen-Berchem).

Creative Cities vzw