O-lijfcare (Nathalie)

Nathalie, founder van O-lijfcare.

Nathalie, founder van O-lijfcare.

Nathalie Flentge gelooft steevast in de verzorgende kracht van olijfolie. In de samenstelling van haar portfolio staan de trend naar authenticiteit, de natuurlijke oorsprong én de puurheid van de producten centraal. Met haar portfolio biedt ze kwalitatieve huidverzorgingsproducten van een aantal vooraanstaande merken aan op basis van olijfolie: Aleppo & Co, Marius Fabre, Olivia, Tadé, Olivella, Terra, La Corvette, IPuro en Panier des Sens.

De O-lijfcare producten hebben roots in Frankrijk, Italië, Duitsland en het Midden-Oosten. Het beste van daar dichtbij jou in TOKO139. Met O-lijfcare verzorg je je huid dus op een meer natuurlijke en pure manier. Kom langs en ontdek het zelf. Ook mooi als cadeau voor iemand die je lief is.

O-lijfcare.com

Nathalie is één van de 17 creatievelingen uit onze laatste lichting wiens producten je kan bewonderen in onze creatieve hub TOKO139 (Statiestraat 139, Antwerpen-Berchem) van 3 september tot 15 december 2018 .


Creative Cities vzw