Stadshout (Sam & Michiel)

Sam en Michiel van Stadshout.be

Sam en Michiel van Stadshout.be

De oprichters Sam Ponette en Michiel Van Hove van Stadshout.be willen een tweede leven geven aan gerooide stadsbomen.

Geen brandhout maar snijplanken, lampen, barkrukken, tafels... met tonnen geschiedenis. Dat doen ze zo lokaal en kwalitatief mogelijk, zodat jij en ik nog generaties lang van dat prachtige hout kunnen genieten. In onze creatieve hub TOKO 139 vind je de collectie vervaardigd uit gekapte platanen van de Antwerpse leien.

Maar daar eindigt het verhaal van Sam en Michiel niet. Ben jij ook een Antwerpse maker of ontwerper? Of heb je een idee om iets met het stadshout te doen? Meld het hen via Facebook, Instagram of in TOKO 139! Kortom: hout van de stad, voor de stad en door de stad.

Stadshout.be

Stadshout is één van de 17 labels uit onze laatste lichting die je kan bewonderen van 3 september tot 15 december 2018 in onze creatieve hub TOKO139 (Statiestraat 139, Antwerpen-Berchem).


Creative Cities vzw