Zoef (Sofie)

Sofie van Zoef

Sofie van Zoef

Zoef is de bijnaam die haar papa haar gaf toen ze klein was, maar de echte naam van deze creatieve ontwerpster is Sofie Desmedt . Sofie stript oude kettingen en oorbellen, en maakt er nieuwe juweeltjes mee.

Elk juweel bevat iets oud. En iets nieuw. Rondstruinen op marktjes en in tweedehandswinkels vindt Sofie heerlijk. Ideaal om inspiratie op te doen, maar vooral om leuke kralen, oude juwelen en originele elementen op de kop te tikken.

Haar missie met ZOEF is betaalbare juwelen creëren die net een beetje anders zijn. Met veel plezier hoopt Sofie om mét en voor jou een leuk gepersonaliseerd juweeltje te maken.

Ze geniet ervan om samen op zoek te gaan naar een passende kraal bij een kleedje of voor een specifieke gelegenheid. Gepersonaliseerde juwelen met een verhaal, dat is ZOEF helemaal.

zoef.online

Je kan Sofie haar juwelen bewonderen samen met de creaties van 16 resident-creatievelingen tijdens de laatste lichting van 3 september tot 15 december 2018 in onze creatieve hub TOKO139 (Statiestraat 139, Antwerpen-Berchem).

Creative Cities vzw