MiniMarieTea (Isabelle & Mikis)

MiniMarieTea = family tea

MiniMarieTea = family tea

Creatieveling Isabelle Moussiaux biedt met MiniMarieTea een biologische thee op kindermaat als gezond alternatief voor frisdranken. Samen met zakenpartner Mikis Putseys doet ze aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Alle blends die ze maken zijn theïnevrij, zonder suiker of kleurstoffen en dus supergezond. MiniMarieTea werkt ook in koud water en is de perfecte gezonde ijsthee. De kruiden worden gekocht bij bioboeren in binnen- en buitenland en de webshop wordt beheerd door een sociale werkplaats.

Vanaf dag één blogt Isabelle ook over haar ervaringen als startende ondernemer, en vandaag telt de Instagram-community al bijna 40.000 volgers in binnen- en buitenland. Ook Koning Filip is fan! Intussen levert MiniMarieTea aan Bio-Planet, Origin'O, enkele Delhaizes en de Skyshops aan de luchthaven in Zaventem én... in TOKO139.

MiniMarieTea.com

MinMarieTea is één van de 17 labels uit onze laatste lichting die je kan bewonderen van 3 september tot 15 december 2018 in onze creatieve hub TOKO139 (Statiestraat 139, Antwerpen-Berchem).


Creative Cities vzw