Hejsan Hoppsan (Anouk)

Anouk, oprichtster Hejsan Hoppsan.

Anouk, oprichtster Hejsan Hoppsan.

Hejsan Hoppsan. Anouk de prins

Pop-up shop. Scandinavische kinderkleding.

Hejsan betekent simpelweg “hallo” in het Zweeds, het begin van een leuke babbel. Hejsan Hoppsan zelf is een kinderliedje. Originele en humoristische kinderkleding aan betaalbare prijzen en waarin kinderen zich naar hartenlust in kunnen uitleven. De stukken hebben allemaal een GOTS of een OEKO-TEX label, zijn op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze geproduceerd, plus de kinderen kunnen zich ondertussen rustig uitleven in een kinderhoek in TOKO139 (Statiestraat 139, Antwerpen-Berchem).

THE FUTURE IS FEMALE @ TOKO139

De kracht van 11 vrouwen in een multiculturele
samenleving, supergetalenteerd & superdivers.
Pop-up periode: 9 maart – 8 juli 2018

Creative Cities vzw