Who`s afraid of red, yellow & blue (Nena)

Workshop door Who’s Afraid of Red, Yellow & Blue

Workshop door Who’s Afraid of Red, Yellow & Blue

Het atelier-kunstcafé WHO`S AFRAID OF RED, YELLOW & BLUE van Nena Shaw biedt curieuze, gezellige levensgenieters met te weinig tijd en ruimte om te genieten, te ontdekken of te verrassen een plek aan waar ze hun drukke agenda’s even loslaten en plaats maken voor gezelligheid en creativiteit.

Je kan er kunst beleven op een vrijblijvende en toegankelijke manier, genieten van lekker eten en drinken. Creatieve pret verzekerd voor iedereen. De naam van haar pop-up is genoemd naar het beroemde schilderij van Amerikaans abstract-expressionist Barnett Newman.

 

THE FUTURE IS FEMALE @ TOKO139

De kracht van 11 vrouwen in een multiculturele
samenleving, supergetalenteerd & superdivers.
Pop-up periode: 9 maart – 8 juli 2018

Creative Cities vzw