Trash Design (Nico)

Tassen van Trash Design

Tassen van Trash Design


Creatieve ondernemer Nico Peeters is coordinator bij Trash design, een tewerkstellingsplaats die verbonden is met Kringloopwinkel Geel. Ze verwerken materialen die niet kunnen gebruikt worden in de kringloopwinkel zelf en toveren deze om tot superleuke unieke stukken. Zo maken ze fietstassen, laptoptassen, tote bags, toiletzakken, pennenzakken en zelfs meubels. Het allerleukste is dat elk stuk uniek is, koop je bvb. een tas dan is er niemand op deze aardbol die rondloopt met exact dezelfde tas.

Hun slogan is dan ook "100% UNIEKE STUKKEN, GEMAAKT DOOR UNIEKE MENSEN".

Exclusief voor TOKO 139 worden al hun producten van maart 2018 tot juni 2018 (woensdag tot en met zaterdag van 10u tot 18u) verkocht door Anouk van Hejsan Hoppsan.

 

Creative Cities vzw