Who Owns The City (Samira)

Samira tijdens WOTC, april 2018.

Samira tijdens WOTC, april 2018.

 

De nieuwe stedelijkheid is supergetalenteerd en superdivers, dat willen we bij Creative Cities tonen. Om de twee maanden organiseren we een evenement rond een bepaald topic met betrekking tot urban creatief ondernemen. Elk evenement gaat over een andere topic. Het gekozen topic kan gaan over dans, muziek, make-up, film, schrijven, fotografie, sport you name it. Maar altijd hebben de topics iets te maken met ondernemen in de creatieve industrie. "You can't be what you can't see": we hebben rolmodellen nodig.

Tijdens WOTC nodigen we telkens twee sprekers uit als rolmodellen die gepassioneerd zijn door een van zo’n topics. Zij delen hun successtories, ervaringen en tips met het publiek. Belangrijker nog, we get naked tijdens WOTC en halen alles uit de kast! Wij willen jongeren voeden met inspiratie, informatie en motivatie. De focus van WOTC ligt vooral op ondernemen en richt zich tot jongeren die hun dreamproject willen realiseren. WOTC is voor zij die in actie willen schieten en van zichzelf een creator willen maken. Maar ook voor diegenen die enkel nog een duwtje in de juiste richting nodig hebben. Het publiek doet niet alleen kennis op en raakt geïnspireerd, maar krijgt ook de kans om vragen af te vuren tijdens een Q&A sessie.

Creatieveling Samira Abid wilt met haar tweemaandelijks initiatief jongeren uit Berchem en omgeving verbinden, inspireren, motiveren en in contact zetten met de juiste mensen, met oog op het stimuleren van ondernemerschap. 

De eerste WOTC sessie vond plaats op 26 april 2018 in onze creatieve hub TOKO139.

Watch out for more on facebook!

Creative Cities vzw