CREATIEVE STARTERS WELKOM!

espacios_coworking_header_generico_modificado_0.jpg

JIJ = CREATIEVE STARTER?

Creative Cities stuurt in het kader van het EOI-uitwisselingsproject twee keer per jaar kandidaat-starters naar Spanje voor een mentorprogramma dat dit voorjaar in Murcia plaatsvindt.

Drie kandidaat-starters kunnen mee! Hun mentorprogramma (40u), vlucht en overnachting worden door ons vergoed. De training duurt 8 weken (07/05 - 29/06), waarvan 3 in Murcia (23/05 - 13/06).

Zin om te leren van mentors in een Europees kader? Stel je voor vòòr 1/04/18 met een persoonlijke video (max 2 min.) aan marit@creativecities.be


CREATIEVE HUB & COWORKING TOKO139, STATIESTRAAT 139, ANTWERPEN-BERCHEM

CREATIEVE HUB & COWORKING TOKO139, STATIESTRAAT 139, ANTWERPEN-BERCHEM

Onze nieuwste creatieve hub: een shared Coworking-space met Kif Kif

TOKO139 in Statiestraat 139: creatieve broedplaats en superdivers ondernemersatelier vlakbij Berchem-station.

Zoek je een plek om te proefdraaien als starter? Wil je iets organiseren, heb je raad nodig voor jouw project of wil je simpelweg een stoel huren? Toko139 is the place to be! We organiseren regelmatig workshops voor starters met thema’s als ondernemen, branding, finance en nog veel meer.

Toko betekent 'een winkel waar van alles te koop is' in het Indonesisch en 'broederschap' in het Tongaans en is een grote living voor de buurt waar je kan eten, drinken, shoppen en experimenteren met ondernemerschap en verbindende activiteiten.

Meer info op toko139.be of